- زمان ارسال: صبح امروز دوشنبه 14 آذرماه؛
- ۰ بازدید
- هنوز بازدید نشده
هنوز نظری ثبت نشده است.
در حال عبور از شهرک
بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان اصفهان صبح امروز دوشنبه 14 آذرماه با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و مدیران ارشد استان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افتتاح شد.
تاریخ آخرین بهروزرسانی این صفحه:
هنوز نظری ثبت نشده است.
به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان اصفهان صبح امروز دوشنبه 14 آذرماه با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و مدیران ارشد استان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افتتاح شد.
امیر رضا نقش در این رویداد، از نزدیک با توانمندی و چالشهای مختلف شرکتهای دانشبنیان و فناور آشنا شد و قول داد مشکلات این قشر را پیگیری کند.
گفتنی است در این نمایشگاه ۸۰ شرکت دانشبنیان، دستگاه اجرایی، صنایع و مراکز آموزشی و دانشگاهی به مدت چهار روز دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود را به نمایش میگذارند.
این نمایشگاه تا ۱۷ آذرماه از ساعت ۸ تا ۱۵ به روی عموم باز است. همچنین به جهت تسهیل رفت و آمد برای بازدید از این نمایشگاه، وسایل حملونقل عمومی پیشبینی شده است.