- زمان ارسال: /بازديد/
- ۲ بازدید
- آخرین بازدید ۱۴۰۵/۰۸/۱۰, ۰۵:۲۶
هنوز نظری ثبت نشده است.
در حال عبور از شهرک
بازديد مديران شركت پتروشيمي مارون از شهرك
تاریخ آخرین بهروزرسانی این صفحه:
هنوز نظری ثبت نشده است.
مديران شركت پتروشيمي مارون از شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان بازديد كردند.
به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، مديران شركت پتروشيمي مارون در بازديدي از شهرك و شركتهاي دانش بنيان فراتحقيق سپاهان، ستراك طرح اسپادانا، صنايع نورالايه نگار و معين زيست آريا، با عملكرد اين شركتها و شهرك آشنا شدند.
شركت پتروشيمي مارون در سال 1377 براي اجراي الفين هفتم تاسيس شد و با اجراي اين طرح كه با ظرفيت توليد ساليانه 1/1 ميليون تن پلي اتيلن در زمره بزرگترين الفينها در جهان است، براي اولين بار در كشور +2C ( اتان ) از گاز طبيعي استحصال شده، طي فرآيندهايي به مواد الفيني، فرآوردههاي پليمري و شيميايي تبديل ميشود.
شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان با هدف توسعه مبتني بر دانايي از طريق ايجاد مراكز رشد و پاركهاي علم و فناوري در اصفهان، قطب اقتصادي و صنعتي ايران شكل گرفته است.
اين سازمان به عنوان اولين سازمان موسس مراكز رشد و پاركهاي علم و فناوري در كشور، تلاش ميكند تا با ايجاد بستري مناسب براي توسعه فعاليت شركتهاي دانشبنيان، زمينه لازم را براي تجاريسازي دستاوردهاي آنها و جذب سرمايهگذاريهاي داخلي و خارجي فراهم آورد.