• به صورت مجازی؛
  • شانزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی آغاز به کار کرد

  • ۰۸:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
دبیر جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی در مراسم افتتاحیه مجازی شانزدهمین دوره این جشنواره که امروزه برگزار شد، اظهار کرد: تکامل پرشتاب عناصر زیست‌بوم نوآوری و فناوری، نشان‌دهنده اثرگذاری غیرقابل انکار علم و فناوری بر عرصه‌های مختلف توسعه در کشور است و هم‌افزایی عناصر مختلف این زیست‌بوم در قامت علم و فناوری و فن‌آفرینی سبب حفظ و ارتقای ارزش‌های جامعه شده ‌است.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دکتر عبدالرضا کبیری افزود: رشد زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور ضریب نفوذ علم و فناوری را در جامعه بسیار بالا برده و موجب مشارکت بیشتر عناصر این زیست‌بوم به‌خصوص سرمایه‌گذاران شده است و طبیعتاً این نگاه به فناوری و نوآوری می‌تواند منجر به افزایش تولید، اشتغال‌زایی و اشتغال‌پذیری ‌شود.

وی بیان کرد: شناسایی بیشتر ظرفیت‌های علمی و فناوری کشور و تقویت عناصر زیست‌بوم فناوری و فن‌آفرینی، می‌تواند تاثیر بسزایی در رونق اقتصاد دانش‌بنیان در بالاترین سطح خود داشته باشد.

کبیری با بیان اینکه در واقع هدف اصلی فن‌آفرینی تبدیل دستاوردهای پژوهشی به محصولات دانش‌بنیان و نهایتاً تولید ثروت در راستای رفاه جامعه است، گفت: در واقع هدف اصلی فن‌آفرینی تبدیل دستاوردهای پژوهشی به محصولات دانش‌بنیان و نهایتاً تولید ثروت در راستای رفاه جامعه است. بنابراین اهتمام به فن‌آفرینی سبب رونق اقتصاد دانایی‌محور در کشور و شکل‌گیری کسب و کارهای موفق دانشی خواهد شد.

کبیری با اشاره به این که در مقطع کنونی و با شیوع و همه‌گیری بیماری کرونا، این زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور بوده است که روح امید، خودباوری و اعتقاد به فعالیت‌های دانش‌محور را در جوانان کشور زنده نگه داشته است، تصریح کرد: جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی نیز به عنوان یکی از بازیگران مهم و تأثیرگذار زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور نقش بسزایی در این مهم داشته است.

کبیری با اشاره به سابقه برگزاری جشنواره شیخ‌بهایی عنوان کرد: جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی که همه ساله توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌شود، با هدف ترویج و توسعه فرهنگ نوآوری و فن‌آفرینی، معرفی فن‌آفرینان به عنوان موتور محرک توسعه اقتصادی کشور و ایجاد فضای تعامل در میان فعالان عرصه‌های مختلف شکل گرفته است.

وی ضمن اشاره به محورهای مأموریتی جشنواره در ادوار مختلف به بیان ویژگی‌های برجسته و ممتاز جشنواره  شیخ‌بهایی پرداخت و این رویداد را برترین و قدیمی ترین رویداد فناوری و نوآوری کشور معرفی کرد.

دبیر جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی با اشاره به ملی بودن جشنواره عنوان کرد: امسال تنوع گسترده‌ای از شرکت‌کنندگان از پارک‌ها و مراکز رشد و مراکز علمی  استان‌های مختلف کشور را در بخش‌های مسابقه‌ای تجربه کردیم.

وی ادامه داد: امسال ویژه برنامه‌های متنوعی آموزشی و انگیزشی شامل کافه سرمایه، پل، نشست‌های تخصصی و نمایشگاه مجازی، چارسو و بیست باش  برای این دو روز درنظر گرفته شده است .

 

 

 

.

تعداد بازدید : ۱۱۸۰      تاریخ: 1400/08/26

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت