به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان، هومن فرزامی در پانل تخصصی پایداری و رویداد سبز هفدهمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی، با بیان اینکه آیندهپژوهی منجر به تغییر تصمیمات میشود، اظهار کرد: صنعت فولاد به بالا بودن انتشار کربن، متهم است و تا سال ۲۰۵۰ میزان مصرف کربن در سراسر جهان باید کاهش یابد.
وی با بیان اینکه مسئله در برابر سوختهای فسیلی شفاف است و در گروگان سوختهای فسیلی قرار داریم، افزود: گاز برای در مقایسه با نفت و ذغال سنگ به منظور جایگزین شدن، جذابیت بالایی دارد. ایران یک درصد از جمعیت جهان را تشکیل میدهد و سراسر جهان تصمیم به خنثی کردن کربن گرفتهاند. تولید فولاد سبز که برای ایران موضوعی لاکچری محسوب میشود، برای جهان پیشپا افتاده است.
مدیر نوآوری و توسعه کسبوکار شرکت اکسیر تصریح کرد: کمترین آسیب شرایط حال حاضر صنایع فولاد، آسیب به محیط زیست است و تکنولوژی CCS یک راه نجات محسوب میشود؛ همچنین کربن کپچر در سراسر دنیا راه نجاتی برای سوختهای فسیلی است، اما کمتر رغبتی به آن وجود دارد.
وی با بیان اینکه متوسط میزان فولاد در حال مصرف در کشورهای توسعهیافته حدود ۱۳ تا ۱۵ هزار تن است و با اشاره به نقاط قوت سرمایهگذاری بر استفاده از هیدروژن، ادامه داد: تنها با هزینه حدوداً پنج سنت میتوان هیدروژن را جابهجا کرد و در صورتی که صنعت فولاد و سایر صنایع بر هیدروژن سرمایهگذاری داشته باشند، هزینه ذخیره هیدروژن صفر خواهد شد.
فرزامی با بیان اینکه کشور ایران از کشورهایی است که بهترین سطح انرژیهای تجدیدپذیر را در دسترس دارد، گفت: در صورت رسیدن به تولید ۸۰ تا ۹۰ درصدی برق از منابع تجدیدپذیر، نیازمند مواد معدنی و برای تهیه مواد معدنی، نیازمند سوختهای فسیلی هستیم.
خلق آیندهای بهتر با محوریت پایداری محیط زیست برای ایران
محمدرضا بنائیان منفرد، مدیر ارشد تولید شرکت فولاد مبارکه، در پنل تخصصی پایداری و رویداد سبز هفدهمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی، ضمن تاکید بر محوریت محیطزیست پایدار، اظهار کرد: هدف فولاد مبارکه خلق آیندهای بهتر با محوریت پایداری محیط زیست برای ایران است تا به پایداری اقتصادی خود برسد.
لزوم توجه به اقتصاد چرخشی، فولاد سبز و کاهش تولید کربن
همچنین شهرام عباسی، مدیر تحقق و توسعه شرکت فولاد مبارکه، در این نشست اظهار کرد: پایداری صنایع در پی کاهش دادن عوارض زیستمحیطی، اجتماعی و قانونی حاصل میشود؛ از همین رو صنایع نباید صرفاً یه الزامات قانونی نگاه داشته باشند، بلکه باید به سمتی پیش روند که اقتصاد چرخشی، فولاد سبز و کاهش تولید کربن از اهداف آنها محسوب شود.
تعداد بازدید : ۵۶۹ تاریخ: 1402/02/21
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…اسامی راهیافتگان به مرحله نهایی نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی اعلام شد/ آغاز داوریهای …
دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی در آستانه برگزاری این رویداد، اسامی راهیافتگان به مر…