به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، با توجه به اینکه بسیاری از بذرهای گیاهی مورد استفاده در داخل کشور وارداتی است و قیمت بالایی دارد به کمک تکنیک کشت بافت گیاهی میتوان بدون نیاز به این بذرها، گیاه کامل را تولید و یا از انقراض برخی از گونههای گیاهی جلوگیری کرد.
سید محمد موسوی خطاط، مدیر عامل شرکت دانشبنیان نانوفناور آلاء از فناوران شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به این تکنیک اظهار داشت: با توجه به محدودیتها و اهمیت تولید و کشت گیاهان کمیاب و حبوبات، به کمک این تکنیک میتوانیم گیاهان دولپهای مانند عدس و همچنین بذر خیار آمریکایی، فلفل دلمهای و گوجه را تولید کنیم. از سویی دیگر در گلخانهها که معمولا از بذر به محصول میرسند از این تکنیک میتوانند بهرهمند شود و یک راه میانبری برای آنها خواهد بود.
وی در پایان گفت: در این راستا همکاری بسیار خوبی با دانشگاهها و انجمنهای علمی شده و افراد مستعد و نخبه نیز برای انتقال تجربه و حتی کارآموزی و استخدام به شرکت دانش بنیان آلا دعوت میشوند.
تعداد بازدید : ۲۹۱ تاریخ: 1401/08/09
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…اسامی راهیافتگان به مرحله نهایی نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی اعلام شد/ آغاز داوریهای …
دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی در آستانه برگزاری این رویداد، اسامی راهیافتگان به مر…