به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مجید محمدی، رئیس اداره انتقال فناوری و تجاریسازی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه ارزشگذاری و تامین مالی جزء سرفصلهای مهم و پربار است، اظهار کرد: اغلب چالشهای شرکتهای فناور و دانشبنیان نیاز به سرمایه است که البته درصد بالایی از شرکتهای فناور، پول نیاز ندارند و در ابتدای سرمایهگذاری باید ارزیابی شرکتها انجام شود تا ادعا و توان پاسخگویی به نیاز بازار و سرمایهپذیری آنها مشخص شود.
وی ادامه داد: به عبارت دیگر، یکی از پیشنهادات در حوزه سرمایهگذاری و تامین مالی شرکتها این است که در ابتدا ارزیابی اقتصادی آنها کامل انجام شود و متناسب با آن جذب سرمایه و مشارکت انجام شود.
رئیس اداره انتقال فناوری و تجاریسازی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در خصوص ارزشگذاری گفت: بر اساس روش درآمد و هزینه باید این اقدام انجام شود که حتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آمادگی ارزشگذاری برای سایر شرکتها در سراسر ایران را دارد.
وی تصریح کرد: در واقع یکی از روشهای تامین مالی میتواند شریک شدن پارکهای تخصصی در طرحهای سودآور شرکتها باشد البته به شرطی که مجوز هیئت امنای پارکهای تخصصی را دریافت و شرکتها ارزیابی اقتصادی مثبتی داشته باشد و طرح آنها سودآور باشد.
عدم وجود نسخه واحد تامین مالی برای شرکتها
حمزه مظفری، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان قم گفت: مشکل استخدام نیروهای مشغول به ویژه مدیران مراکز رشد ابتداییترین معضل است که با رفع آن تمرکز اعضا بر فعالیتها بیشتر میشود.
وی ادامه داد: یکی از تجربههای شاخص در تامین مالی پارکها از طریق تامین مالی اهرمی بوده که به سراغ تسهیلات و نهادهای مرتبط رفتیم.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان قم خاطر نشان کرد: البته تامین مالی به دلیل هزینه فرصت و سرمایه میتواند باعث افزایش هزینه شرکتها شود از این رو مهم است که از منابعی تامین شود که بار کمتری برای شرکتها داشته باشد.
وی تاکید کرد: نمیتوان نسخه واحدی برای شرکتها صادر کنیم و ارزیابی TRL در این راستا بسیار مهم است.
فقدان توجیه اقتصادی تسهیلات بانکی
سهیل وثوقی، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور قاین با بیان اینکه تجربههای ارائه شده حاصل تعامل با شرکتهاست، تصریح کرد: شرکتهای مرتبط با معادن عمده جذب سرمایه خود را در زمینه خرید تجهیزات استفاده میکنند و استفاده از مجموعه سهامداری خود شرکتها سریعترین راه جذب سرمایه به شمار میآید.
وی خاطر نشان کرد: نرخ تسهیلات بانکی از نظر سود اقتصادی توجیه اقتصادی ندارد و بدهکار بیکار یکی از مشکلات در این راستا است.
سید جعفر زنوزی، رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه ارومیه نیز در این نشست گفت: مدلهای مختلفی برای جذب سرمایه مطرح شده اما قابلیت اجرایی چندانی ندارد که بهترین روش مطالعات مالی و بررسی طرح مالی یک شرکت است تا بر اساس آن بتوان با سرمایهگذار وارد مذاکره شد.
نشست مدیران مراکز رشد کشور با همکاری معاونت نوآوری و فناوری وزارت علوم در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 15 و 16 تیرماه برگزار شد.
در این نشست که بیش از 150 نفر از مدیران مراکز رشد کشور و مسئولان مرتبط حضور داشتند، به بیان چالشها و راهکارهای امروز عرصه فناوری و نوآوری کشور پرداخته شد. تور بازدید از مراکز علمی و فناوری و همچنین برگزاری پنلهای تخصصی از جمله برنامههای این نشست دو روزه بود.
تعداد بازدید : ۷۱۶ تاریخ: 1401/04/16
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…اسامی راهیافتگان به مرحله نهایی نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی اعلام شد/ آغاز داوریهای …
دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی در آستانه برگزاری این رویداد، اسامی راهیافتگان به مر…