دکتر عباس رضایی افزود: برگزاری هفته پژوهش و فناوری فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز بر ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری است که در این راستا باید نقاط قوت و ضعف پژوهش و فناوری را آسیب شناسی کنیم.
وی ادامه داد: باید اقداماتی صورت گیرد تا ذینفعان پژوهش و فناوری برای آینده برنامهریزی بهتر و اقدامات مهمتری در دستور کار قرار دهند.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز گفت: در مجموع 26 نفر برگزیده هفته پژوهش و فناوری اصفهان شدند.
دکتر جعفر قیصری افزود: پخش روزانه ویدیوهای معرفی فعالیتهای علم و فناوری (به صورت استریم در فضای مجازی)روزانه حدود 34 ویدیو در 150 دقیقه پخش آنلاین و 150 دقیقه نیز تکرار داشتیم که در مجموع طی چهار روز 132 ویدیو به مدت 1200 دقیقه پخش شد.
قیصری اضافه کرد: 34 شرکت، دانشگاه و سازمان در نمایشگاه مجازی، دستاوردهای پژوهش و فناوری خود را عرضه کردند و بیش از 40 ویدیو و حدود 200 محصول، پروژه و دستاورد بارگذاری و معرفی شدند.
وی تصریح کرد: 70 نفر از جمله برترینهای معرفی شده به دبیرخانه هفته پژوهش و فناوری بودند که در کارگروههای تخصصی مورد بررسی قرار گرفتند.
در آیین اختتامیه بیست و یکمین هفته پژوهش و فناوری استان اصفهان و تقدیر از برگزیدگان پژوهش در استان اصفهان، وحید غفاری نیا از دانشگاه صنعتی اصفهان، مهدی حبیبی از دانشگاه اصفهان و مهدی ترابیان از شرکت برق منطقهای استان به عنوان سه فناور برتر شناخته شدند.
اردلان مظاهری از اداره کل دامپزشکی، افشین جهانبازی از شرکت گاز استان، نجمه احمد آبادی فراهانی از اداره کل آموزش و پرورش استان به عنوان پژوهشگران برتر دستگاههای اجرایی معرفی و تجلیل شدند.
همچنین در بخش تجلیل از پژوهشگران برتر استان، در رشته فنی و مهندسی، احمدرضا قاسمی از دانشگاه کاشان، حسین فرزانه فرد از دانشگاه صنعتی اصفهان و داوود طغرایی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر به عنوان پژوهشگران برتر انتخاب شدند.
محمدرضا مصدقی از دانشگاه صنعتی اصفهان و محمد گلی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان نیز به عنوان پژوهشگر برتر کشاورزی و دامپروری و همچنین مریم مقیمیان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، رویا کلیشادی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و نضال صراف زادگان از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان پژوهشگر برتر رشته علوم پزشکی برگزیده و تجلیل شدند.
پژوهشگران برتر هنر و معماری نیز به امید عودباشی از دانشگاه هنر اصفهان و احمد دانایی نیا از دانشگاه کاشان تعلق گرفت و کامران قائدی از دانشگاه اصفهان و محمد سراجی از دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به عنوان پژوهشگران برتر علوم پایه معرفی و تجلیل شدند.
در بخش معرفی پژوهشگران برتر علوم انسانی، محمدعلی نادی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان و سالار فرامرزی از دانشگاه اصفهان معرفی و تجلیل شدند.
در بخش معرفی 3 طرح فناورانه برتر امسال نیز پیام سرائیان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با طرح «تحلیل CFD و طراحی سازه، اویونیک و سامانه پیشرانه الکتریکی پرنده عمود پرواز الکتریکی و ساخت نمونه»، مهدی لوییپور از پژوهشکده علوم و تکنولوژی زیردریا دانشگاه صنعتی اصفهان با طرح «طراحی، ساخت و تست یک دستگاه ROV برای آب های عمیق (کاوش 8) و مهندس حسین مظاهری از شرکت پایا صنعت سما متعلق به شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با طرح «پایلوت پلنت واحد گندله سازی» سه طرح برتر شناخته شدند.
علی مختاری دانش آموز مقطع متوسطه اول نجف آباد، سنا فرح بخش دانش آموز مقطع ابتدایی اردستان و مینا اتابکی دانش آموز مقطع متوسطه دوم شاهین شهر نیز به عنوان سه پژوهشگر برتر دانش آموزی معرفی و تجلیل شدند.
به هر پژوهشگر برتر دانشآموزی لوح تقدیر، تندیس هفته پژوهش و فناوری و پژوهانه نقدی به مبلغ 5میلیون تومان از سوی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تقدیم شد.
همچنین به هرکدام از 23 پژوهشگر و فناور برتر نیز لوح تقدیر، تندیس از طرف شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و پژوهانه به مبلغ 20میلیون تومان از سمت سازمان متبوع تقدیم میشود.
تعداد بازدید : ۵۹۸۴ تاریخ: 1399/10/03
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…اسامی راهیافتگان به مرحله نهایی نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی اعلام شد/ آغاز داوریهای …
دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی در آستانه برگزاری این رویداد، اسامی راهیافتگان به مر…