• با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان گلپایگان؛
  • تلاش برای ایجاد پردیس نوآوری و فناوری در گلپایگان

  • ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۰

 

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دکتر جعفر قیصری با بیان اینکه استان اصفهان در ایجاد و حمایت از شرکت‌های فناور همیشه پیشرو بوده است، اظهار کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان محیط مناسبی برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ایجاد کرده است.

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به رشد و توسعه شرکت‌های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اشاره و یادآور شد: در حال حاضر بسیاری از این شرکت‌ها در حال سرمایه‌گذاری و یا ایجاد شرکت‌های نوپا هستند.

قیصری با تاکید بر این مطلب که توسعه فناوری نیاز به صبر و تلاش فراوان دارد، تصریح کرد: امید است با همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی، پردیس نوآوری و فناوری در گلپایگان هرچه زودتر ایجاد شود.

فرماندار شهرستان گلپایگان نیز در این دیدار با اشاره به شرایط مناسب و خوبی که شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در ایجاد و حمایت از شرکت‌های فناور دارد، اظهار کرد: تمام تلاش ما در مدیریت اجرایی گلپایگان، ایجاد پردیس نوآوری و فناوری است.

دکتر حسین یارمحمدیان افزود: خوشبختانه همکاری خوب و مناسبی میان دستگاه‌های اجرایی شهرستان است و مطمئن هستیم به زودی شاهد اتفاقات خوبی در گلپایگان خواهیم بود.

شهردار، مدیر جهاد کشاورزی و برخی دیگر از مدیران دستگاه‌های اجرایی این شهرستان، فرماندار گلپایگان را همراهی می‌کردند.

شهرستان گلپایگان در غرب استان اصفهان، در فاصله 350 کیلومتری استان تهران و 200 کیلومتری شهرستان اصفهان قرار دارد.

تعداد بازدید : ۴۳۴۶      تاریخ: 1399/08/20

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت