رئیس این مرکز علم و فناوری افزود: خوشبختانه شرکتهای موفقی در حوزه آب و محیط زیست در این شهرک مستقر هستند و میتوانند بسیاری از معضلات این حوزه را حل و فصل کنند.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای آب خشکسالی فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز با بیان اینکه کشور در حال حاضر کشور با شرایط خشکسالی مواجه است، گفت: این خشکسالی شرایط زیست محیطی نامناسبی را در بلند مدت ایجاد خواهد کرد.
دکتر نادرقلی ابراهیمی افزود: امیدواریم شرکتهای فناور مستقر در پارکهای علم و فناوری بتوانند برخی از این معضلات را رفع کنند.
همچنین بازدیدکنندگان از شرکتهای تیام پارسی پاسارگاد، نانو واحدصنعت پرشیا، احیاگران قلب آسیا، کنترل توان نوین پویا و تعهد اندیشه لیاقت سلامت(تالیس) دیدن کردند.
تعداد بازدید : ۳۰۰۱ تاریخ: 1399/05/12
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
نمایش توانمندی دانشبنیانهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در صنعت نفت و گاز
۱۴ شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور در پاویون اختصاصی این شهرک …جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…