• پورمحمدی:
  • شرکت‌های فناور نقش مهمی در مقابله با تحریم‌ها دارند

  • ۱۴:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۰

 
به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دکتر سید حمید پورمحمدی در این جلسه با اشاره به ظرفیت شرکت‌های فناور و دانش بنیان در تولید نیازهای داخلی کشور و جلوگیری از خروج ارز، تصریح کرد: شرکت‌های فناور نقش مهمی در مقابله با تحریم‌ها و تولید لوازم و دستگاه‌های مورد نیاز دارند.

معاون اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور با مطرح کردن این پرسش که چرا وقتی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند بسیاری از نیازمندی‌ها را برطرف کنند، برخی دستگاه‌ها علاقه‌مند هستند که نیازهای خود را از خارج تامین کنند، تاکید کرد: نباید اجازه دهیم با واردات بی رویه، ارز از کشور خارج شود و فرصت‌های شغلی بسیاری از بین برود که این همان ضرورتی است که بزرگان کشور نیز مطرح می‌کنند.

وی ادامه داد: وقتی گمرک نیازمندی خود را در خصوص داشتن 56 دستگاه ایکس‌ری مطرح می کند، یک شرکت دانش بنیان از استان اصفهان اعلام می‌کند ما می‌توانیم این نیازمندی را برطرف کنیم یا وقتی وزیر کشاورزی تولید بچه ماهی را از نیازمندی‌های خود اعلام می‌کند یکی دیگر از شرکت‌های فناور اصفهان برای رفع این مشکل اعلام آمادگی می‌کند.

پورمحمدی افزود: یکی از وظایف مهم ارائه قابلیت شرکت‌های فناور به سازمان برنامه و بودجه کشور به منظور بهره گیری از این ظرفیت‌ها و تبدیل تهدید تحریم به فرصت و ارتقای فناوری است.

وی همچنین به سامانه رهتاب که توسط یکی از شرکت‌های فناور شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان طراحی شده است، اشاره کرد و گفت: این سامانه در توزیع و فروش عادلانه کالاهای ارزبر، کمک قابل توجهی می‌کند.

جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان با حضور معاون اقتصادی و مدیران سازمان برنامه و بودجه کشور و همچنین مدیران دستگاه‌های اجرایی استان شامگاه جمعه در استانداری اصفهان برگزار شد.

معاون اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور صبح جمعه در بازدیدی از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و برخی از شرکت‌های فناور مستقر در آن، در جریان عملکرد آن‌ها قرار گرفت.

تعداد بازدید : ۳۴۱۹      تاریخ: 1399/03/20

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت