قیصری با بیان اینکه در حال حاضر 10 شرکت در زمینه مواد ضدعفونی کننده، 5 شرکت در زمینه تجهیزات بیمارستانی و تنفسی، 4 شرکت در زمینه تولید ماسک و یک شرکت در زمینه تولید تصفیه هوا فعالیت میکنند، ادامه داد: همچنین یک شرکت در زمینه تولید تب سنج غیر تماسی، 4 شرکت در زمینه دستگاههای ضدعفونی کننده، 4 شرکت در زمینه سامانههای برخط و خدمات IT و یک شرکت در زمینه خط تولید ماسک فعالیت میکنند.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در این جلسه به ارائه پیشنهاداتی از جمله توجه ویژه به ایجاد و توسعه فناوریهای حوزه سلامت در شیوع بیماریها و اپیدمیها، صدور مجوزهای لازم برای تولید و بسترسازی مناسب برای صادرات، پیشبینی فرصتهای جدید و فناوریهای جدید در بهبود شرایط IT و تلاش برای درآمدزایی و ایجاد راهکارهای جدید برای پایداری کسب و کارها پرداخت.
وی از اعطای تسهیلات و مساعدتهای مالی از صندوق پژوهش و فناوری، تست و آزمایشات در اعتبارسنجی محصولات، انتخاب 4 فناوری کلیدی مرتبط و تشکیل گروههای کاری، حفاظت از کارکنان و استقرار سامانه دورکاری و هماهنگسازی و تقویت روابط همکاری بین شرکتهای شهرک، به عنوان حمایتها و اقدامات مرتبط با بحران کرونا در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نام برد.
قیصری تاکید کرد: از سازمان غذا و دارو درخواست میکنیم اعطای مجوز به شرکتهای فناور را تسهیل کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان نیز با بیان اینکه کمیتهای علمی در استان در خصوص بررسی استانداردهای تولید ماسک تشکیل شود، اظهار کرد: همچنین بررسی میزان کیفیت این ماسکها در آزمایشگاه فیلتراسیون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بررسی شود.
دکتر حسن قاضی عسکر با بیان اینکه لازم است با تسهیل در ارائه مجوزهای لازم به تولیدات داخل از آنها حمایت شود، افزود: قطعا با حمایت از کسب و کارها میتوان بسیاری از مشکلات داخلی را رفع کرد.
تعداد بازدید : ۳۲۷۴ تاریخ: 1399/01/31
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
نمایش توانمندی دانشبنیانهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در صنعت نفت و گاز
۱۴ شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور در پاویون اختصاصی این شهرک …جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…