• استاندار اصفهان با اشاره به فناوران شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛
  • استان اصفهان در مدیریت و کنترل بیماری کرونا به چندین طرح نوآورانه دست یافت

  • ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷

 

به گزارش اداره روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دکترعباس رضایی اظهار کرد: شرکت‌های دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برای مقابله با ویروس کرونا محصولاتی تولید کردند تا هرچه سریع‌تر این ویروس ریشه‌کن شود.

وی افزود: با توجه به بحران توزیع اقلام بهداشتی برای مقابله و پیشگیری از این ویروس، استانداری اصفهان با همکاری یکی از شرکت‌های دانش بنیان سامانه‌ای با عنوان رهتاب (راهکار هوشمند تنظیم الکترونیکی بازار) را ایجاد کرده که قابلیت رصد و توزیع عادلانه اقلام مذکور تا سطح خریدار نهایی را داراست.

رضایی ادامه داد: در این سامانه، شهروندان از طریق سامانه پیامک و براساس کد ملی، نسبت به ثبت نام اقدام کرده و پس از آن با مراجعه به فروشگاه‌های منتخب (فیزیکی یا مجازی) اقلام را خریداری می‌کنند.

وی با اشاره به طراحی و تولید اولیه دوربین حرارت سنج لیزری توسط یکی از شرکت‌های دانش بنیان در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان بیان کرد: این محصول بدون نیاز به اپراتور، سخت افزار یا نرم افزار جانبی قادر است حرارت بدن را از فاصله 10 تا 40 سانتی متری با استفاده از تکنولوژی مادون قرمز اندازه گیری کند و قابلیت اتصال به گیت ورود اماکن را داشته و اعداد اندازه گیری شده به صورت آنلاین و بی‌سیم به مکان مورد نظار انتقال می‌یابد.

مدیر ارشد استان افزود: همچنین این دوربین حرارت سنج، دارای نشانگر و هشدار، جهت تعیین حرارت مجاز و غیر مجاز می‌باشد و از طریق باتری یا فندک خودرو شارژ می‌شود.

استاندار اصفهان گفت: طراحی و ساخت دستگاه استریل باکس توسط یکی دیگر از شرکت‌های دانش بنیان است که قابلیت ضدعفونی محصول خریداری شده از هایپرمارکت را برای مشتریان فراهم می‌آورد و محصول ضدعفونی شده را در اختیار مشتری قرار می‌دهد.

وی طراحی و ساخت دستگاه کنترل باکس و هندست تخت بیمار را از دیگر محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش بنیان دانست و خاطرنشان کرد: افشانه و محلول‌ ضدعفونی کننده دست و سطوح، همچنین دستگاه اتمایزر ضدعفونی کننده محیط و فیلترهای تصفیه هوا با گرید بالا توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تولید شده است.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان نخستین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور فعالیت اجرایی خود را از سال 1380 با هدف حمایت و هدایت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان آغاز کرد و اکنون بیش از 520 شرکت دانش‌بنیان و واحد فناور با اشتغال بیش از هفت هزار دانش‌آموخته دانشگاهی در آن مستقر است.

تعداد بازدید : ۳۲۹۶      تاریخ: 1399/01/17

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت