• در مراسم تکریم و معارفه رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مطرح شد:
  • ارتباط موثر شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی

  • ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۳

مراسم تکریم دکتر مهدی کشمیری و معارفه دکتر سیدمهدی ابطحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مقامات استانی در سالن اجتماعات سروش این شهرک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم از قدمت بسیار بالای شهرک علمی و تحقیقاتی در پژوهش‌های کشور خبرداد و گفت: این مجموعه از بسیاری از پارک‌های علم و فناوری کشور بزرگ‌تر است و همین امر نشان می‌دهد که این شهرک رسالت بزرگتری بردوش داشته و باید در مسائل علمی کشور سد شکن باشد.

دکتر مسعود برومند اظهار کرد: سال 62، دانشگاه‌ها بازگشایی شدند و بیشترین سیاست‌ها برای تربیت مهندس و دکتر نیز در همین سال‌ها اعمال شد، در حالی که در آن روزها هیچ عملکرد پژوهشی نداشتیم.

وی ادامه داد: به همین دلیل در سال‌های 68 و 69 با ایجاد تحصیلات تکمیلی در کشور به تدریج شاهد ثمره آن در سال‌های 75 و 76 بودیم، به طوری که امروزه پژوهش‌های کشور بالغ بر 48 هزار مقاله بین‌المللی رسیده و ایران رتبه شانزدهم را در بین کشورهای جهان در خصوص مقالات علمی کسب کرده و توانسته است 2.9 درصد مقالات با کیفیت جهان را منتشر کند.

معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری با بیان اینکه سال‌های 79 و 80 آغاز تفکر توسعه فناوری در کشور بود که در سال‌های 85 و 86 حوزه کارآفرینی نیز به همراه استفاده از ابزارهای نوآورانه نمود پیدا کرد، گفت: با گذشت زمان، 43 پارک علم و فناوری و 190 مرکز رشد در کشور شکل گرفت که 33 هزار نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در آن‌ها مشغول به کار شده‌اند.

 

برومند در ادامه از فرهنگ حاکم بر شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نام برد و تصریح کرد: تمامی کسانی که از گذشته تاکنون در این مجموعه فعالیت داشته‌اند، هنوز هم خود را جزئی از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان می‌دانند که این امر نشان می‌دهد این شهرک توانسته تیم‌سازی خوبی انجام داده و ارتباط گسترده‌ای بین مراکز علمی برقرار کند.

وی ارتباط موثر این شهرک با دانشگاه‌های معین اصفهان و نهادهای اجرایی استان اصفهان را از جمله نکات قابل توجهی دانست که دیگر مراکز تحقیقاتی نیز باید از آن درس بگیرند.

برومند افزود: در همه دانشگاه‌های کشور، بیشترین شادی و نشاط در مراکز رشد وجود دارد که به انسان امید به زندگی می‌دهد.

معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همچنین برای دکتر کشمیری در مسئولیت جدیدش در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آرزوی موفقیت کرد و رئیس جدید شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را نیز از ذخایر علمی کشور دانست و گفت: دکتر ابطحی با مسئولیت خود آشناست و به نظر می‌رسد به خوبی بتواند مسئولیت شهرک علمی و تحقیقاتی را انجام دهد. بنابراین امیدواریم دوره طلایی دیگری را در این مجموعه شاهد باشیم؛ چرا که جانشین‌پروری در این شهرک به وضوح به چشم می‌خورد و کارکنان آن صمیمیت خاصی با هم دارند، به گونه‌ای که نام یکدیگر را با اسم کوچک صدا می‌زنند که این مسئله بسیار ارزشمند است.

موفقیت‌های شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مرهون کارکنان آن است

دکتر مهدی کشمیری، رئیس سابق شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان هم در ادامه مراسم اظهار کرد: بنده به این مجموعه باور داشته، زندگی در آن را توفیق الهی می‌دانم و هر زمان که لازم باشد آمادگی کمک به آن حتی به عنوان کارشناس را دارم.

 

وی با بیان اینکه حس می‌کنم بیش از این باید تلاش می‌کردم و هر کوتاهی بوده از جانب شخص بنده بوده، گفت: معتقدم هر موفقیتی به دست آمده، حاصل تلاش و همراهی تمامی همکاران بنده در این مجموعه بوده است و از بابت کوتاهی‌ها عذرخواهی و طلب حلالیت می‌کنم.

وی ادامه داد: از تمامی کسانی که در دستگاه‌های مختلف استان همچون مدیریت شهری اصفهان و خمینی‌شهر، مدیران رده بالای ملی که تا به امروز پشتیبان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بوده‌اند، تشکر می‌کنم. اما در بین همه این مجموعه‌ها بسیاری از موفقیت‌های این مجموعه را مرهون همراهی‌های دانشگاه صنعتی اصفهان می‌دانم، چرا که هیات علمی آن همیشه با ما همکاری داشته‌اند.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به شبکه جهانی فناوری می‌پیوندد

دکتر سید مهدی ابطحی در این مراسم با اشاره به انتصاب خود به سمت ریاست شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، اظهار کرد: مسئولیتی گرانسنگ و خطیر به اینجانب واگذار شده است. گرانسنگ از آن جهت که موضوعی مهم از جمله توجه به نوآوری و توسعه فناوری را در بر دارد و توسط بزرگانی پایه‌ریزی شده است که در طول زمان برای بالندگی آن کوشیده‌اند.

 

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افزود: جمعی در شهرک حضور دارند که معتقد به مصالح ملی، اعتماد به ظرفیت‌های جوانان، اراده در توسعه زیرساخت‌ها و تمرکز بر اهداف و شناخت از روند جهانی را سرلوحه عملکرد خود قرار داده‌اند.

ابطحی با بیان اینکه این سازمان از حمایت خوب اساتید ممتاز دانشگاه برخوردار است، گفت: در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان امکان بکارگیری ظرفیت‌های کم نظیر استان برای رفع چالش‌های بزرگ ملی و استانی وجود دارد.

وی در ادامه با اشاره به نقش موثر جوانان در اداره این مجموعه علمی خاطرنشان کرد: دوستانی که پس از انقلاب متولد شده‌اید و جوان هستید، این شهرک را همانطور که دوست دارید تصور کرده و آن را متصل به شبکه جهانی فناوری با منظری زیبا و جذاب و الگویی برای کشورهای در حال توسعه بدانید و من هم امیدوارم تا با اراده جمعی توقعی بزرگ را شکل دهیم؛ زیرا دست خدا با جمع است و بهشت از آن باورمندان است.

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه این شهرک همواره دارای مدیران کاردان و کارکنانی دانا بوده است، افزود: استقرار واحدهای فناور پیشرو نیز یکی دیگر از مزیت‌های شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است.

وی تصریح کرد: اگر شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از اهداف اولیه خود فاصله بگیرد و دچار عملگرایی مفرط، بدون پویایی شود، تنها به مجموعه‌های پرتعداد و کم خاصیت کشور افزوده می‌شود و این در حالی است که امیدهای زیادی به این شهرک وجود دارد.

رئیس این مرکز علمی و فناوری اظهار کرد: چنانچه مسئولیت چابکی سازمان را از دست بدهیم و مخاطبان خود را دچار روندهای پیچیده اداری کنیم، معایب مدیریتی بالانشین افزایش خواهد یافت.

ابطحی با تاکید بر اینکه اگر بین ایجاد وجهه بین‌المللی و توجه به تکیه درونی ملی اهتمام نشود این مجموعه به ساختاری خوش‌چهره و درون تهی تبدیل خواهد شد، عنوان کرد: متعهد می‌شوم مدیریتی شفاف با صاحبان اصلی این شهرک و با استفاده از ظرفیت‌های واحدهای فناور در جهت اشتغال افراد تحصیل‌کرده داشته باشم و در این راه از تمامی همکاران و دلسوزان این عرصه برای ایجاد شبکه فناوری کمک و یاری می‌طلبم.

در مراسم تکریم و معارفه روسای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از خانواده زنده‌یاد دکتر محمود شیخ‌ زین‌الدین، رئیس پیشین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و معاون فقید نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین از دکتر مهدی کشمیری به دلیل تلاش‌های وی در مدت تصدی مسئولیت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اهدای لوح وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تقدیر و حکم ریاست شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به دکتر سید مهدی ابطحی اعطا شد.

 

تعداد بازدید : ۱۳۲۸      تاریخ: 1397/04/03

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت