به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، قطعه زميني به مساحت 641 مترمربع با كاربري اداري، توليدي، تحقيق و توسعه به شركت هوشمند ساختار اسپادانا و قطعه زميني به مساحت 2323 مترمربع و كاربري اداري، توليدي، تحقيق و توسعه به شركت ايزوله اصفهان در پارك علم و فناوري شيخ بهايي واگذار شد.
شركت هوشمند ساختار اسپادانا با موضوع كار بر روي سخت افزارهاي پردازش موازي از قبيل FPGA و DSP جهت كاربريهاي خاص شامل پردازش تصوير و صوت و همچينن سيستمهاي مبتني بر ارسال و دريافت داده بر روي مدياهاي مختلف از قبيل فيبر نوري و بيسيم فعاليت ميكند.
شركت ايزوله اصفهان نيز با موضوع مهندسي معكوس، طراحي و ساخت قطعات صنايع پتروشيمي، پالايشگاهي و مجموعههاي صنعتي مشغول به فعاليت است.
پارك علم و فناوري شيخ بهايي از نقطه نظر فضاهاي تخصيصي داراي150پلاك مجزا در اراضي و 94 واحد مستقل درساختمانهاي چند مستاجره (MTB) است، متراژ پلاكهاي قابل واگذاري به شركتها از400 تا 3200 متر مربع متغير بوده و براساس ضوابط طرح جامع پارك، امكان احداث واحدهاي اداري، تحقيق و توسعه و نيمه صنعتي با معافيت از پرداخت عوارض شهرداري وجود دارد و پس از اتمام ساختمان سند اعياني به شركتها تعلق ميگيرد.
كليه تاسيسات زيربنايي پيشبيني شده در اراضي پارك شامل شبكه برق، فيبر نوري، آب شرب و گاز و همچنين معابر، پاركينگهاي عمومي و جادههاي دسترسي از سال 91 تكميل و توسط شركتهاي دانشبنيان مستقر در اراضي پارك مورد بهرهبرداري قرار گرفته است.
در حال حاضر يكصد پلاك در اراضي پارك علم و فناوري شيخ بهايي به شركتهاي دانشبنيان سرمايهگذار واگذار شده است.
تعداد بازدید : ۹۲۹ تاریخ: 1396/06/13
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
بدقولی کارفرمایان بزرگ در ایفای تعهدات، عامل مشکل دانشبنیانها در تامین مالی
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تاکید بر لزوم پایش اجرای درست قوانین مترقی به ویژه در حوزه اقتص…