به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، در اين رويداد شهرزاد ترابيزاده با ايده "حاميم"، اميرعلي فاطمي با ايده "رژيم يار"، بهزاد صادقيان با ايده "ميناكاري سه بعدي"، محسن كريميان با ايده "دستگاه رويشگر جوانهساز خانگي" و محجوبه عزيزيان با ايده "هميار مادر" به ترتيب رتبه اول تا پنجم را كسب كردند.
همچنين مبالغ پنج، چهار و سه ميليون ريال جايزه نقدي همراه با لوح يادبود و كتابهاي مفيد براي راهاندازي يك كسب و كار، هدايايي بود كه به ترتيب به نفرات اول تا سوم اين رويداد اهدا شد.
ايدهشو رويدادي است كه با هدف ايجاد فرصتي مناسب براي افراد توانمند در ايدهپردازي، براي بيان ايده و انتقال آن به ديگران در محيطي دوستانه، توسط شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان برگزار ميشود و هر يك از شركتكنندگان در مدت سه دقيقه، ايده خود را به حاضران معرفي ميكنند.
تعداد بازدید : ۸۳۵ تاریخ: 1396/06/04
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
بدقولی کارفرمایان بزرگ در ایفای تعهدات، عامل مشکل دانشبنیانها در تامین مالی
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تاکید بر لزوم پایش اجرای درست قوانین مترقی به ویژه در حوزه اقتص…