• مديرعامل آبفا استان اصفهان در بازديد از شهرك عنوان كرد:
  • شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان يك مجموعه ملي است و بايد از آن حمايت شود

  • ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۳

 

مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان اصفهان و جمعي از مديران اين سازمان از شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان بازديد كردند.

به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان اصفهان در اين ديدار، با بيان اينكه شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان ايجاد شده است تا جوانان در كشور دغدغه اشتغال نداشته باشند، اظهار كرد: ايجاد شركت‌هاي دانش بنيان در كشور، مي‌تواند از مهاجرت جوانان نخبه جلوگيري كند.

هاشم اميني با تاكيد بر اينكه مجموعه شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان يك مجموعه ملي است و بايد از آن در همه زمينه‌ها حمايت شود، گفت: ما در اداره آبفا از توسعه همكاري‌ با شركت‌هاي دانشبنيان مستقر در شهرك استقبال خواهيم كرد.

وي افزود: تمام تلاش ما براي حسن همكاري با شهرك و شركت‌هاي دانش بنيان مستقر در آن خواهد بود.

مديرعامل شركت دانش‌بنيان بهين آب زنده رود نيز در اين جلسه به معرفي اين شركت و دستاوردها و فناوري‌هاي آن پرداخت.

گروه بازديدكننده همچنين از شركت‌هاي پايا هيدروليك جم، ساخت و تجهيزات سپاهان، احياگران قلب آسيا و نانو واحد صنعت پرشيا بازديد كردند و از نزديك با عملكرد اين شركت‌ها آشنا شدند.

 

 

تعداد بازدید : ۶۴۲      تاریخ: 1396/05/23

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت