به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، فراخوان عمومي جذب اكسل در اسفندماه سال گذشته به اطلاع مخاطبان رسيد و در مهلت 20 روزه ثبتنام، 110 تيم در زمينههاي اپليكيشن با قابليت خلق ارزش بر بستر موبايل، گردشگري، اينترنت اشيا (IoT)، بازي، واقعيتافزوده، واقعيت مجازي و تجارت الكترونيك در سايت اين مركز ثبتنام و طرح تجاري خود را به همراه ويدئو معرفي طرح ارسال كردند.
پس از داوري بعمل آمده، 16 طرح براي حضور در رويداد چهار روزه نوآفريني انتخاب شدند. اين رويداد با هدف آموزش و كمك به تيمهاي برگزيده جهت بهبود طرح خود و با استفاده از كارگاههاي آموزشي و راهنمايي مربيان به منظور رقابت براي حضور در دوره فنافزايي (پيش شتابدهي) اكسل در روزهاي آخر فروردينماه سال جاري برگزار شد.
در رويداد نوآفريني، شركتكنندگان با مباحثي چون مدل كسب و كار، مقدمهاي بر خلق محصول ناب، كار تيمي، چالشهاي كسب و كار نوپا، خلاقيت و نوآوري، حداقل محصول قابل ارائه (MVP) و نحوه ارائه موثر آشنا شده و با كمك مربياني از اصفهان و تهران آزمودههاي خود را به كار بستند.
در انتهاي اين رويداد كه در محل شتابدهنده اكسل واقع در ساختمان غدير شهرك علمي و تحقيقاتي برگزار شد، سه تيم تالار نامه، باكس (Boks) و ويبوك حائز رتبههاي اول تا سوم شدند.
10 تيم پذيرفته شده پس از حضور در دوره 35 روزه فنافزايي (پيش شتابدهي)، به تكميل مدل كسب و كار خود پرداخته و براي شركت در رويداد نوآيش و ورود به دوره فنآفريني (شتابدهي) آماده خواهند شد.
شتابدهنده اكسل با هدف توانمندسازي و شتاب بخشيدن به توسعهدهندگان كسب و كارهاي نوپا در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات با تخصيص منابع مالي، مربيگري و پشتيباني تيمهاي كارآفرين و تامين امكانات سختافزاري و نرمافزاري مناسب راهاندازي شده است.
تعداد بازدید : ۸۰۷ تاریخ: 1396/02/12
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان میزبان صنایع بزرگ و فعالان صنعت نفت
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران که از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در م…امضای قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
شهرداری اصفهان با هدف گسترش همکاریهای مشترک و تامین نیازهای فناورانه خود با شهرک علمی و تحقیقاتی ا…ظرفیت ویژه جشنواره شیخبهایی در توسعه پایدار و حل مسائل استان
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی با حضور استاندار، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفه…