به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر رسول زرگرپور در بيست و هشتمين جلسه ستاد راهبري و مديريت اقتصاد مقاومتي استان كه در محل شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان برگزار شد، اظهار كرد: در قالب فرمايشات مقام معظم رهبري و سياستهاي كلي ابلاغ شده، سه هدف تامين رشد پويا، دستيابي به اهداف سند چشمانداز و بهبود شاخصهاي اقتصاد مقاومتي براي تحقق برنامههاي اقتصاد مقاومتي تعيين شده بود.
استاندار اصفهان با اشاره به رويكردهاي اصلي اقتصاد مقاومتي گفت: مردميبودن، درونزايي و برونگرايي، عدالتبنياني و دانشبنيان بودن از رويكردهاي اقتصاد مقاومتي است و بايد تعيين شود كه چه اقداماتي براي كمك به شهرك علمي و تحقيقاتي و شركتهاي دانشبنيان صورت گرفته است.
زرگرپور شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان را نعمتي براي استان خواند و افزود: ديگر استانها آرزوي داشتن اين شهرك را دارند و بايد براي مهمانهاي خارجي نيز برنامهريزي صورت گيرد كه از اين شهرك بازديد نمايند و با توانمنديهاي آن آشنا شوند و بايد به بهترين شكل از اين ظرفيت استفاده شود.
وي با بيان اينكه يكي از رويكردهاي اصلي اقتصاد مقاومتي كه ميتواند چالشهاي كشور را مرتفع نمايد، رويكرد دانشبنياني است، افزود: اين امر بايد تبيين و در دستور كار قرار گيرد.
رسول زرگرپور اضافه كرد: همه ما وظيفه داريم كه با شركتهاي دانشبنيان همكاري داشته باشيم و از امكانات و فناوريهاي اين شركتها به بهترين شكل براي رفع مشكلات دستگاهها استفاده كنيم.
وي تاكيد كرد: تك تك دستگاهها بايد براي تشكيل و استقرار اين شركتها در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان تعهد نمايند و متناسب با نياز خود با تعدادي از اين شركتها قرارداد امضا كنند و ارتباط داشته باشند.
زرگرپور با بيان اينكه جوانان صاحب ايده بايد به اين شهرك مراجعه كنند، گفت: بايد تسهيلات و بازار فروش در اختيار آنها قرار گيرد و حمايتهاي لازم براي تحقق يك ايده و تجاري شدن آن توسط شهرك انجام شود.
استاندار اصفهان افزود: مستندسازي و اطلاعرساني ظرفيتهاي اين شهرك به مردم بسيار مهم است.
در ادامه رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان گزارشي از عملكرد اين مركز علمي و فناوري در دولت تدبير و اميد ارائه و دستاوردهاي شركتهاي دانشبنيان شهرك را تشريح كرد.
مهدي كشميري با اشاره به فعاليت 480 شركت و موسسه فناوري در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان افزود: شركتهاي مستقر در شهرك در زمينههاي مختلف از جمله فناوري اطلاعات و ارتباطات، ساخت و توليد، كشاورزي و محيط زيست، شيمي و صنايع شيميايي، صنايع غذايي، نانو فناوري، زيست فناوري و حوزههاي ديگر فعاليت ميكنند و 6400 نفر كه عمده آنها فارغالتحصيلان دانشگاهي هستند در اين شركتها مشغول به كار شدهاند.
در پايان اعضاي ستاد راهبري و مديريت اقتصاد مقاومتي استان اصفهان از نمايشگاه دستاوردهاي برخي شركتها و موسسات دانشبنيان شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان كه همزمان با برگزاري جلسه برپا شده بود بازديد كردند و از نزديك با قابليتها و همچنين مشكلات و تنگناهاي فراروي اين شركتها آشنا شدند.
تعداد بازدید : ۵۹۹ تاریخ: 1396/02/04
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان میزبان صنایع بزرگ و فعالان صنعت نفت
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران که از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در م…امضای قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
شهرداری اصفهان با هدف گسترش همکاریهای مشترک و تامین نیازهای فناورانه خود با شهرک علمی و تحقیقاتی ا…ظرفیت ویژه جشنواره شیخبهایی در توسعه پایدار و حل مسائل استان
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی با حضور استاندار، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفه…