• با حضور نمايندگان جمهوري اسلامي ايران؛
  • كنفرانس جهاني انجمن بين‌المللي موسسات و پارك‌هاي علم و فناوري (IASP) گشايش يافت

  • ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۶/۳۱

 

كنفرانس جهاني انجمن بين‌المللي موسسات و پارك‌هاي علم و فناوري (IASP) با حضور فعال نمايندگان ايران به سرپرستي دكتر وحيد احمدي معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم تحقيقات و فناوري و تعدادي از روساي پارك‌هاي علم و فناوري ايران از جمله نمايندگان شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در روز سه شنبه 20 سپتامبر 2016 (30 مهرماه) در شهر مسكو پايتخت كشور روسيه آغاز به كار كرد.

در شروع اين كنفرانس آقاي لويي سانز رييس انجمن بين‌المللي موسسات و پارك‌هاي علم و فناوري (IASP) ضمن خير مقدم به شركت‌كنندگان از اهميت اين انجمن جهاني براي پيشرفت فناوري دنيا سخن گفت و افزود: بيش از 400 پارك و موسسات فناوري از 70 كشور دنيا عضو اين انجمن هستند و در اين موسسات فناوري حدود 150 هزار شركت فناوري عضويت دارند و اين نشانه اهميت اين انجمن در سطح دنيا است.

نخست وزير روسيه نيز در جمع شركت‌كنندگان كنفرانس جهاني انجمن بين‌المللي موسسات و پارك‌هاي علم و فناوري (IASP)  درخصوص نقش و اهميت فناوري در دنياي جديد به ايراد سخن پرداخت.

ديميتري مدودف ضمن خيرمقدم به شركت كنندگان در اين كنفرانس معتبر جهاني به نقش فناوري در توسعه كشورها اشاره كرد. وي در سخنراني خود گفت در دنياي امروزي اساس توسعه پايدار كشورها از مسير فناوري مي‌گذرد و نمونه بارز آن كشورهايي همچون چين، كره جنوبي و برخي كشورهاي اروپايي هستند كه از طريق پرداختن به فناوري به سرعت مسير توسعه را طي كردند.

 

رييس جمهور سابق روسيه به رسالت و نقش پارك‌هاي علم و فناوري در توسعه فناوري دنيا اشاره كرده و افزود: ضرورت دارد حمايت و پشتيباني لازم از پارك‌هاي فناوري بعمل آيد و در بحث‌هاي مربوط به سرمايه‌گذاري، مديريتي، بازاريابي و ارتباط با دانشگاه‌ها و مراكز دانشگاهي، پارك‌هاي علم و فناوري تقويت شوند و هرچه در اين زمينه سرمايه گذاري انجام گيرد باز هم كم است و در صورت سرمايه گذاري مناسب فرزندان ما و نسل آينده بيمه خواهند شد.

وي ادامه داد: انجام اين عمل قطعا سرمايه گذاري خوبي براي فرزندان ما محسوب مي‌شود و اين امر رسالت دولت‌ها را سنگين‌تر مي‌سازد  تا با حمايت لازم زمينه توسعه را فراهم سازند. در پايان علاقه خود را براي حضور فناوران و سرمايه گذاران حوزه فناوري در كشور روسيه براي همكاري‌هاي مشترك ابراز داشت.

در ادامه آقاي ويكلرگ رييس بنياد فناوري اسكولكواي روسيه ضمن خير مقدم و استقبال از حضور نمايندگان فناوري دنيا گزارش مختصري از وضعيت فناوري روسيه ارايه كرد.

همچنين معاون شهردار مسكو در سخناني برگزاري كنفرانس IASP در شهر مسكو را از افتخارات شهر مسكو دانست و ضمن اشاره به قابليت‌هاي انجمن بين‌المللي پارك‌هاي فناوري دنيا و تعداد پارك‌ها و شركت‌هاي عضو به تمايل كشور روسيه بر نقش‌آفريني و حضور موثر در عرصه فناوري اشاره كرد و برگزاري اين كنفرانس در شهر مسكو انگيزه روسيه را براي حضور در عرصه‌هاي فناوري دنيا بيشتر خواهد كرد.

در بخش ديگر برنامه آقاي ساكو تومينن Saku Tuominen  از سرمايه گزاران خصوصي و فعالان موفق حوزه فناوري كشور فنلاند مدلي  را از نحوه برنامه‌ريزي، سرمايه گذاري، آموزش، آينده نگري و موفقيت در عرصه فناوري ارايه كرد و مراحل برنامه ريزي برروي تبديل ايده به فناوري و تجاري سازي دستاوردهاي فناورانه را براي شركت كنندگان تشريح كرد.

 

در اين كنفرانس علاوه بر روساي پارك‌هاي علم و فناوري از جمله دكتر مهدي كشميري رييس شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان، دكتر پيري مدير كل امور فناوري وزارت عتف، دكتر واشقاني فراهاني معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر احمد غلامي رايزن علمي ايران در كشور روسيه، دكتر حسن خوش قلب مشاور معاون و رييس حوزه معاونت پژوهش و فناوري وزارت علوم  و دكتر مصطفي كريميان اقبال مدير كل پارك‌هاي علم و فناوري غرب آسيا و شمال اروپا نيز حضور داشتند.

تعداد بازدید : ۷۲۴      تاریخ: 1395/06/31

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت