• رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان:
  • بازديد رئيس‌جمهور از شهرك نشان از اهتمام دولت بر حمايت از شركت‌هاي دانش‌بنيان دارد

  • ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۷

 

رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان با اعلام استقرار 470 شركت و موسسه دانش‌بنيان در پايان خردادماه سال 1395، از اشتغال 6100 فارغ‌التحصيل دانشگاهي در اين شهرك خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر مهدي كشميري با اعلام اينكه امسال بيستمين سالگرد تاسيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان است، گفت: اين شهرك به عنوان اولين و تنها شهرك علمي و تحقيقاتي در كشور، نقش مهمي در توسعه اقتصاد دانش‌بنيان ايفا كرده است.

وي با بيان اينكه در حال حاضر 9 مركز رشد فناوري در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان فعال هستند، اظهار كرد: پارك علم و فناوري شيخ‌بهايي در اين شهرك به بهره‌برداري كامل رسيده و پارك علم و فناوري ابوريحان به عنوان دومين پارك علم و فناوري شهرك در دست احداث است.

 

كشميري آمار پذيرش در سه‌ماهه نخست سال 1395 در شهرك را بالغ بر 38 شركت‌ و موسسه دانش‌بنيان برشمرد و افزود: تعداد شركت‌ها و موسسات دانش‌بنيان فعال در سال 1392 در حدود 340 واحد فناور بوده است كه در پايان خرداد ماه سال جاري به 470 شركت و موسسه دانش‌بنيان افزايش يافته است.

رئيس اين مركز علمي و فناوري با اشاره به اينكه در پايان خردادماه سال 1395، حدود 6100 نفر فارغ‌التحصيل دانشگاهي به صورت تمام‌وقت و پاره‌وقت در اين شهرك فعاليت مي‌كنند، يادآور شد: فناوران شاغل در سال 1392 حدود 5350 نفر بوده است.

 

وي با اعلام اينكه شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در انجام پروژه‌هاي پژوهشي-كاربردي رويكرد مناسب و موفقي داشته است، گفت: كمك به انجام 1280 پروژه پژوهشي كاربردي توسط واحدهاي فناور مستقر از مهمترين دستاوردهاي شهرك در اين حوزه بوده كه 208 مورد آن از سال 1392 تاكنون بوده است.

رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به تجاري‌سازي بيش از 753 دانش فني از ابتدا تا‌كنون كه 237 مورد آن در دولت تدبير و اميد بوده است، اشاره و بيان كرد: 31 مورد فناوري صنعت‌ساز جديد نيز از سال 1392 تاكنون به نتيجه رسيده و تعداد صنايع و خطوط توليدي مبتني بر فناوري‌هاي شركت‌هاي دانش‌بنيان شهرك به 59 مورد با حجم سرمايه‌گذاري 620 ميليارد ريال افزايش يافته است.

كشميري همچنين به سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در فضاي كالبدي پارك علم و فناوري شيخ‌بهايي اشاره كرد و افزود: جذب 3150 ميليارد ريال سرمايه‌هاي بخش خصوصي در اراضي پارك كه 1600 ميليارد ريال آن از سال 1392 تاكنون بوده، از جمله دستاوردهاي مهم در اين حوزه است.

وي همچنين به ساخت برج فناوري با زيربناي 22 هزار مترمربع و در 14 طبقه در محدوده پارك علم و فناوري شيخ بهايي اشاره و بيان كرد: اين برج توسط سرمايه‌گذار بخش خصوصي در حال ساخت است و تاكنون حدود 20 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.

رئيس اين مركز علمي و فناوري به اهتمام جدي دولت تدبير و اميد بر حمايت از شركت‌هاي دانش‌بنيان به عنوان يكي از عوامل مهم تاثير‌گذار در اقتصاد مقاومتي اشاره كرد و يادآور شد: بازديد حجت‌الاسلام و المسلمين دكتر روحاني، رئيس جمهور اسلامي ايران، دكتر جهانگيري معاون اول رئيس جمهور و وزراي علوم، تحقيقات و فناوري، ارتباطات و فناوري اطلاعات، نيرو، بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و ورزش و جوانان و همچنين بازديد رئيس دفتر رئيس جمهور، معاون علمي و فناوري رياست جمهوري، معاون اجرايي رئيس جمهور، معاون حقوقي رئيس جمهور، معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست كشور از شهرك گواه اين مطلب است.

 
 

رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به توسعه روابط بين‌المللي اين شهرك اشاره كرد و گفت: بازديد خانم ايرينا بوكوا، دبيركل يونسكو در سال 1393، بازديد معاون دبيركل يونسكو در سال‌ 1394، تمديد مجوز مركز منطقه‌اي توسعه مراكز رشد و پارك‌هاي علم و فناوري زير نظر يونسكو (IRIS) براي دوره شش ساله دوم در سال 2016 ميلادي و بازديد بيش از 300 نفر در قالب 18 هيات خارجي در سال 1394، از مهمترين دستاوردهاي شهرك در حوزه بين‌الملل بوده است.

وي همچنين از اخذ جايزه انجمن پارك‌هاي علمي آسيا(ASPA Award)  توسط سه واحد فناور مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در سال‌هاي 2013، 2014 و 2015 و همچنين دريافت جايزه برترين كارآفرين جوان ژاپن در سال 2015 توسط يكي از شركت‌هاي دانش‌بنيان مستقر در شهرك به عنوان مهمترين دستاوردهاي شركت‌هاي دانش‌بنيان مستقر در شهرك در حوزه بين‌الملل نام برد.

به گفته رئيس اين مركز علمي و فناوري، انتخاب پارك علم و فناوري شيخ‌بهايي به عنوان برترين پارك علم و فناوري كشور در جشنواره ملي تجليل از پژوهشگران و فناوران برتر در سال 1392، كسب رتبه اول توسط مركز رشد واحدهاي فناوري شهرك در هشتمين و دهمين جشنواره برترين‌هاي فناوري نانو و برگزاري 18 رويداد ايده‌شو با هدف شناسايي ايده‌هاي برتر براي اولين بار در كشور و فرهنگ‌سازي و ايجاد روحيه فن‌آفريني از جمله ديگر دستاوردهاي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در مدت استقرار دولت تدبير و اميد عنوان كرد.

كشميري به برگزاري يازدهمين و دوازدهمين جشنواره ملي فن‌آفريني شيخ‌بهايي همراه با برگزاري اولين و دومين المپياد طرح كسب و كار دانشجويي در دولت تدبير و اميد اشاره كرد و افزود: اين جشنواره با هدف توسعه كسب و كارهاي دانش‌بنيان و حمايت از كارآفريني مبتني بر فناوري برگزار مي‌شود.

رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان درخصوص دوازدهمين دوره جشنواره ملي فن‌آفريني شيخ بهايي اظهار كرد: اضافه شدن بخش شناسايي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري به بخش‌هاي رقابتي جشنواره، تغيير راهبردي در برگزاري بخش نمايشگاهي با رويكرد معرفي طرح‌هاي متقاضي سرمايه‌گذاري به سرمايه‌گذاران دعوت شده در جشنواره و معرفي فضاي گفت‌وگوي سرمايه‌گذاران و متقاضيان سرمايه‌گذاري با عنوان نشا (نقطه شروع ارتباط)، از ويژگي‌هاي مهم اين دوره از جشنواره بوده است.

وي به انعقاد قرارداد سه‌جانبه ميان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان و دانشگاه صنعتي اصفهان براي واگذاري بخشي از زمين‌هاي دانشگاه صنعتي اصفهان به منظور تكميل طرح جامع شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان اشاره كرد و افزود: بر اساس اين قرارداد، سند اعياني در اختيار شركت‌هاي دانش‌بنيان سرمايه‌گذار در اراضي شهرك قرار خواهد گرفت.

كشميري در پايان به اقدام اجرايي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در سال 1395 مبني بر بين‌المللي‌سازي شركت‌هاي دانش‌بنيان در جهت تحقق اقتصاد مقاومتي اشاره و اظهار اميدواري كرد: رفع تحريم‌هاي ظالمانه عليه جمهوري اسلامي ايران، زمينه توسعه ارتباطات بين‌المللي شركت‌هاي دانش‌بنيان و صادرات خدمات و محصولات آنها را بيش از گذشته فراهم كند.

تعداد بازدید : ۵۲۱      تاریخ: 1395/06/07

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت