دوازدهمين جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي به همراه جشن 20 سالگي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان برگزار مي شود.
به گزارش روابط عمومي جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي، دوازدهمين جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي روزهاي 23 تا 25 ارديبهشت امسال همزمان با دومين المپياد ملي طرح كسب و كار دانشجويي و مراسم بيستمين سالگرد تاسيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان برگزار ميشود.
جشنواره ملي شيخ بهايي هر سال از سوي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان و با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار ميشود.
دبير جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي روز سه شنبه در جمع خبرنگاران در اصفهان گفت: شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به عنوان نخستين و تنها شهرك تحقيقاتي كشور از 20 سال گذشته فعاليت خود را با ايجاد نخستين پارك فناوري و مركز رشد فناوري كشور آغاز كرد.
دكتر كوروش خسروي افزود: شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در راستاي ماموريت توسعه فرهنگ كارآفريني از سال 83 اقدام به برگزاري جشنواره ملي شيخ بهايي كرد كه اين جشنواره هر سال بدون وقفه ( به استثناء يك سال بدليل تغيير دولت ) برگزار شده است.
وي ادامه داد: ماموريت اين جشنواره از سال 92 با توجه به شرايط جديد كشور و رواج يافتن فرهنگ كارآفريني تغيير كرد و تبديل به شبكهسازي بين عناصر و فعالان مختلف در زمينه فن آفريني شد.
وي اظهار كرد: اكنون حدود 19 سازمان و شركت دولتي، نيمه دولتي و خصوصي در برگزاري اين جشنواره مشاركت دارند.
*** دبير جشنواره ملي شيخ بهايي گفت: امسال چند رويداد جديد همراه با جشنواره برگزار ميشود كه راه اندازي فضاي گفت وگوي سرمايه گذاران و متقاضيان سرمايه گذاري با عنوان ' نشا ' يكي از اين رويدادهاست.
خسروي افزود: نشا مخفف ' نقطه شروع ارتباط ' است و در اين فضا به هر سرمايه گذار مكاني تخصيص مييابد تا با صاحبان ايده و متقاضيان سرمايه گذاري به مذاكره بپردازند.
وي با اشاره به اينكه امسال 14 سازمان و شركت سرمايهگذار در بخش نشا شركت كردهاند تصريح كرد: برخي از آنها براي انجام 25 مذاكره با صاحبان ايده و شركت هاي دانش بنيان نيز اعلام آمادگي كرده اند.
وي با تاكيد بر اينكه ايجاد فضاي نشا براي نخستين بار در كشور در دوازدهمين جشنواره شيخ بهايي انجام ميشود اظهار اميدواري كرد كه اين طرح به سنت تبديل و در ساير استانها نيز اجرا شود.
دبير جشنواره شيخ بهايي با اشاره به اينكه حدود يكصد طرح كسب و كار و فنآفريني براي جذب سرمايه گذار به اين جشنواره معرفي شده است، گفت: حدود يكصد سرمايه گذار نيز در جشنواره ثبت نام كردهاند.
خسروي همچنين به حضور سرمايه گذاراني از شش كشور كره جنوبي، عمان، فنلاند، آلمان، امريكا و پاكستان در جشنواره ملي شيخ بهايي اشاره و اظهار كرد: تعدادي از اين سرمايه گذاران، ايرانيان مقيم خارج از كشور هستند.
دبير جشنواره ملي شيخ بهايي همچنين از انعقاد دو قرارداد سرمايه گذاري در جشنواره امسال خبر داد و گفت: امسال يك ايراني مقيم خارج با يكي از شركتهاي دانشبنيان كشورمان كه در زمينه امنيت شبكه فعال است، قرارداد منعقد ميكند.
خسروي افزود: همچنين يك سرمايهگذار فنلاندي با يكي از شركتهاي دانش بنيان برگزيده دورههاي قبلي جشنواره شيخ بهايي كه در زمينه توليد قطعات پروتز فعال است، قرارداد منعقد خواهد كرد.
دبير جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي با اشاره به ارسال حدود 800 طرح كسب و كار به دبيرخانه جشنواره گفت: بيشتر طرح هاي كسب و كار رسيده به جشنواره امسال به مانند سالهاي گذشته درباره فناوري اطلاعات و ارتباطات است بطوريكه 20 درصد طرح ها را در برميگيرد.
وي افزود: طرحهاي نانو فناوري، نفت، گاز و پتروشيمي نيز در ردههاي بعدي طرح هاي كسب و كار رسيده به جشنواره شيخ بهايي هستند.
خسروي با بيان اينكه از ميان طرح هاي رسيده، يكصد طرح براي داوري مرحله نهايي انتخاب شده است اظهار كرد: در نهايت 15 طرح به عنوان طرح هاي برتر كسب و كار و فن آفريني در مراسم اختتاميه جشنواره معرفي و تجليل مي شوند.
وي با اشاره به اينكه اين طرحها از سوي حدود 280 شركت دانشبنيان از همه استانهاي كشور ارسال شده است، گفت: سه جايزه نيز از طرف بخش خصوصي به شركت هاي برتر دانش بنيان اهدا مي شود كه شامل جايزه پيروز، خيريه مشكات و شركت پندار است.
خسروي همچنين با اشاره به برگزاري دومين دوره المپياد ملي طرح كسب و كار دانشجويي همزمان با جشنواره شيخ بهايي خاطرنشان كرد: 528 طرح به دبيرخانه اين المپياد رسيده است كه اين رقم گوياي تحول جديدي در بخش دانشجويي است.
وي از ديگر برنامه هاي امسال جشنواره شيخ بهايي را ايجاد كمپين مردمي ' من از كارآفرينان حمايت مي كنم ' و ' ايران را با توسعه كسب و كارهاي حلال بسازيم ' اعلام و تصريح كرد: اين برنامه براي نخستين بار در كشور و با جذب مشاركت مردم بويژه خيران در توسعه كارآفريني و فن آفريني اجرا مي شود.
وي خاطرنشان كرد: امسال همچنين توافقنامه فعاليت و استقرار مركز منطقه اي پارك هاي فناوري و مراكز رشد يونسكو براي كشورهاي غرب آسيا در اصفهان با حضور مسئولان و كارشناسان سازمان يونسكو در جشنواره شيخ بهايي به مدت پنج سال تمديد مي شود.
خسروي ادامه داد: همچنين كارگاه مشترك دو مركز منطقه اي وابسته به يونسكو شامل 'ISTIC' مالزي و آيريس (IRIS) ايران همزمان با جشنواره در اصفهان برگزار مي شود.
مديريت مركز منطقه اي توسعه مراكز رشد و پارك هاي علم و فناوري (IRIS) به عنوان مركز منطقه اي رده دو از سال 1388 به دولت ايران سپرده شد و دفتر آن در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان مستقر است.
جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي در دو بخش مسابقهاي و غيرمسابقهاي برگزار مي شود كه بخش مسابقهاي شامل طراحان كسب و كار، فنآفرينان (شركتهاي دانش بنيان) و سرمايهگذاران كارآفرين (Venture Capital) است.
بخش غيرمسابقهاي نيز شامل كارگاههاي آموزشي فنآفريني، نمايشگاههاي فن آفرينان و ارتباط فنآفرينان با سرمايهگذاران است.
تعداد بازدید : ۵۱۴ تاریخ: 1395/02/21
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان میزبان صنایع بزرگ و فعالان صنعت نفت
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران که از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در م…امضای قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
شهرداری اصفهان با هدف گسترش همکاریهای مشترک و تامین نیازهای فناورانه خود با شهرک علمی و تحقیقاتی ا…