يازدهمين ايدهشو با موضوع بازي و بازيهاي رايانهاي در دانشگاه اصفهان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، يازدهمين ايدهشو با موضوع گيم و بازيهاي رايانهاي در دانشگاه اصفهان برگزار شد.
اميرحسين خادمي با ايده سرزمين توپها، فائزه قائمي با ايده اصلاح اختلالات حركتي بيماران ام اس و محمد مهدي اميني با ايده تاتي تاتي مارمولك به ترتيب به مقام اول تا سوم دست يافتند.
رويداد "ايده شو" و با هدف ايجاد فرصتي مناسب براي افراد توانمند در ايدهپردازي براي بيان ايده و انتقال آن به ديگران در محيطي دوستانه برگزار ميشود و هر يك از شركت كنندگان در مدت سه دقيقه، ايده خود در زمينههاي فني و مهندسي به حاضران معرفي ميكنند.
تعداد بازدید : ۵۶۵ تاریخ: 1394/09/28
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان میزبان صنایع بزرگ و فعالان صنعت نفت
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران که از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در م…امضای قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
شهرداری اصفهان با هدف گسترش همکاریهای مشترک و تامین نیازهای فناورانه خود با شهرک علمی و تحقیقاتی ا…