تفاهمنامه همكاري در سياستگذاري و راهبري فرصتهاي سرمايهگذاري و فنآفريني ميان معاونت توسعه روستايي و مناطق محروم نهاد رياست جمهوري و جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي به امضا رسيد.
به گزارش روابط عمومي جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي، دكتر كورش خسروي در اين خصوص اعلام كرد: اين تفاهمنامه با موضوع شناسايي مخترعين، مبتكرين و كارآفرينان در حوزه روستايي و اشخاص حقيقي و حقوقي و اداري موثر در بهبود شاخصهاي انساني، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي روستاهاي كشور و همكاري در شناسايي، بررسي، تحليل، داوري و رتبهبندي فرصتهاي سرمايهگذاري مورد علاقه طرفين تفاهمنامه و معرفي آنها به سرمايهگذاران و كارآفرينان علاقهمند و حمايتهاي مادي و معنوي از آنان به امضا رسيد.
دبير جشنواره ملي فنآفريني شيخبهايي افزود: معاونت توسعه روستايي نهاد رياست جمهوري متعهد شد، اولويتهاي سرمايهگذاري، سياستها و حمايتهايي كه در اين حوزه دارد را به صورت دقيق به دبيرخانه جشنواره معرفي نمايد و در صورتي كه دبيرخانه جشنواره هماهنگيهاي لازم را به عمل آورد، در جلسات ويژه نخبگان، كارآفرينان و طراحان كسب و كار حضور بهم رسانده و اولويتهاي سرمايهگذاري خود را براي مخاطبين تشريح نمايد.
وي ادامه داد: همچنين جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي متعهد شد متن كامل اعلام شده توسط معاونت توسعه روستايي در مورد اولويتهاي سرمايهگذاري را به نحو مقتضي در بين علاقهمندان منتشر نمايد.
خسروي هر نوع طرح يا فرصت سرمايهگذاري كه داراي شاخصهاي پايداري، اجرا در محل روستا، اقتصادي و سودآور، امكان مشاركت روستاييان در طرح، هزينه سرانه اشتغال پايين داشته باشند و در زمينههايي نظير گردشگري، صنايع تبديلي، كشاورزي، دامپروري، فناوري اطلاعات، توليدي و خدماتي و ... ، مورد حمايت معاونت توسعه روستايي قرار ميگيرد را از جمله اولويتهاي سرمايهگذاري و سياستها و حمايتهاي مورد نظر معاونت توسعه روستايي و مناطق محروم نهاد رياست جمهوري دانست.
تعداد بازدید : ۴۰۶ تاریخ: 1394/08/30
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان میزبان صنایع بزرگ و فعالان صنعت نفت
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران که از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در م…امضای قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
شهرداری اصفهان با هدف گسترش همکاریهای مشترک و تامین نیازهای فناورانه خود با شهرک علمی و تحقیقاتی ا…