• توسط فناوران شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان؛
  • طراحي و ساخت سيستم جامع و هوشمند كنترل تردد خودروها و پلاك‌خوان به منظور شناسايي و ثبت اتوماتيك تردد خودروها

  • ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۵

رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان از طراحي و ساخت سيستم جامع و هوشمند كنترل تردد خودروها و پلاك‌خوان به منظور شناسايي و ثبت اتوماتيك تردد خودروها در درب‌هاي ورودي و خروجي پاركينگ‌ها، سازمان‌ها و مجتمع‌هاي مسكوني توسط شركت دانش‌بنيان مبتكران نام آور آريا، مستقر در اين شهرك خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر مهدي كشميري با اعلام اين خبر گفت: پكيج پلاك ويژن داراي دو بخش سخت‌افزار و نرم‌افزار است.

وي با بيان اينكه بخش سخت‌افزار شامل دوربين و پردازش‌گر تصوير مي‌باشد، افزود: پكيج پلاك ويژن قادر است با تمام دوربين‌هاي آنالوگ و تحت شبكه موجود در ايران به راحتي كار كند و نيز بر اساس عرض معبر و مكان نصب دوربين‌ها ، لنز و دوربين با رزولوشن مناسب به همراه پكيج ارايه مي‌شود.

كشميري با بيان اينكه تاكنون اين سيستم در پاركينگ شركت اتوبوسراني اصفهان و چند پاركينگ خصوصي نصب شده است، اضافه كرد: سيستم پلاك ويژن با اخذ تصاوير از دوربين‌هاي منصوب در هر درب با الگوريتم‌هاي پيشرفته متن مربوط به پلاك را استخراج نموده و با دقت بسيار بالا قرائت و ثبت مي‌نمايد تا در قسمت‌هاي ديگر نرم‌افزار به منظور مشاهده سوابق و احراز هويت خودرو مورد استفاده قرار گيرد.

همچنين مديرعامل شركت دانش‌بنيان مبتكران نام‌آور آريا با اشاره به اينكه هسته نرم‌افزار پلاك ويژن مبتني بر الگوريتم‌هاي پيشرفته پردازش تصوير است، اظهار كرد: اين دستگاه قابليت استخراج پلاك و OCR  اعداد و حروف پلاك را با دقت بسيار بالايي در روز و شب دارد.

سيد علي اكبر حسيني ادامه داد: همچنين دوربين‌هاي در نظر گرفته شده تحت شبكه (IP)و با توجه به عرض معبر از 3/1 تا 3 مگاپيكسل و يا آنال Bullet IR و داراي قابليت كاركرد در شب و روز بوده و با بهره‌گيري از اين دوربين‌ها از لحظه ورود و خروج هر خودرو عكسي در سيستم ثبت مي‌شود كه تا دو سال قابل بازيابي خواهد بود.

وي با بيان اينكه در صورت تاييد صلاحيت، همزمان گيت ورود براي خودرو به صورت اتوماتيك باز خواهد شد، اضافه كرد: امكان مشاهده تعداد ورود و خروج‌هاي يك پلاك مشخص ثبت شده در يك بازه زماني و مشاهده ليست ترددهاي مهمان و مجاز روزانه صورت گرفته از هر درب از ويژگي‌هاي ديگر اين دستگاه است.

تعداد بازدید : ۶۶۰      تاریخ: 1394/07/25

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت