رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان از تجاريسازي بيش از 187 دانش فني، انعقاد بيش از360 قرارداد تحقيقاتي و فناوري و واگذاري 17 پلاك زمين در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در مدت استقرار دولت تدبير اميد خبر داد.
به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر مهدي كشميري پاركهاي علم و فناوري را مولود عصر توسعه مبتني بر دانايي دانست و اظهار كرد: شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان اولين و تنها شهرك در نوع خود بوده و ايدهپرداز و پيشرو در توسعه مراكز رشد و پاركهاي علم و فناوري كشور است.
وي با بيان اينكه ايجاد و حمايت از شركتهاي دانشبنيان مهمترين ماموريت و هدف شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان است، افزود: ايجاد شرايط لازم و تامين خدمات و حمايتهاي مورد نياز براي شكلگيري و رشد كسب و كارهاي دانشبنيان، اشتغال فارغالتحصيلان دانشگاهي و جلوگيري از مهاجرت نخبگان، توليد ثروت از علم و تجاريسازي دستاوردهاي علمي و مشاركت و ايفاي نقش در توسعه منطقهاي و رسيدن به اقتصاد دانشبنيان از جمله مهترين اهداف و ماموريتهاي اين شهرك است.
رييس اين مركز علم و فناوري 9 مركز رشد، دو پارك علم و فناوري و يك پارك علمي كودكان و نوجوانان را زير ساختهاي اصلي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان دانست.
وي با بيان اينكه در سال گذشته 177 موسسه و شركت دانشبنيان در اين شهرك پذيرش شدهاند، ادامه داد: اين تعداد در سال 92 در حدود 150 موسسه و شركت دانشبنيان بوده است.
كشميري با بيان اشاره به اينكه در سال 93 در حدود بيش از 400 شركت دانشبنيان در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان استقرار يافتهاند، اظهار كرد: اين تعداد در سال 1392 در حدود 340 واحد فناور بوده است.
وي سازه، خدمات مديريت شهري، مواد و متالورژي، ساخت و توليد، اتوماسيون، فناوري اطلاعات و ارتباطات، شيمي، بيوتكنولوژي، انرژي و محيط زيست را از جمله زمينههاي فعاليت شركتهاي دانشبنيان مستقر در شهرك دانست و اضافه كرد: در حال حاضر در دوره رشد مقدماتي در حدود 120 واحد فناور، مراكز رشد در حدود 150 و در پارك علم و فناوري در حدود 140 واحد فناور استقرار يافتهاند.
رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان با بيان اينكه در حال حاضر بيش از 5700 فارغ التحصيل دانشگاهي در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان مشغول به فعاليت هستند، گفت: 2100 نفر از اين تعداد به صورت پاره وقت و 3600 نفر به صورت تمام وقت مشغول به كار و فعاليت هستند.
وي با بيان اينكه نزديك 45 درصد شاغلين، بانوان تحصيلكرده هستند، افزود: هزينه ايجاد هر شغل براي يك فارغالتحصيل دانشگاهي در شهرك نزديك به40 ميليون تومان برآورد ميشود درحالي كه هزينه ايجاد هر شغل براي يك فارغالتحصيل دانشگاهي در بخشهاي مختلف اقتصادي از 150 تا 400 ميليون تومان برآورد ميشود.
كشميري با اشاره به اينكه هر فارغالتحصيل كارآفرين در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان ميتواند يك كسب و كار دانشبنيان ايجاد كند و هر كسب و كار حداقل براي 10 تا 15 نفر شغل ايجاد ميكند، گفت: نرخ موفقيت يك شركت تازه تاسيس در اين شهرك بيش از 70 درصد بوده، در حالي كه خارج از شهرك اين نرخ كمتر از 10 درصد است.
وي در ادامه گفت: بيش از 1200 قرارداد تحقيقاتي و فناوري در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان منعقد شده است كه 361 مورد آن مربوط به سالهاي 92 و 93 ميباشد همچنين تجاريسازي بيش از 700 دانش فني كه 187 مورد آن مربوط به سالهاي 92 و 93 ميباشد.
رييس اين مركز علم و فناوري به فناوريهاي صنعتساز در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان اشاره كرد و افزود: فروش فناوري و يا مشاركت سرمايهگذار در تجاريسازي بيش از 48 فناوري به مبلغ 189 ميليارد ريال و حجم سرمايهگذاري482 ميليارد ريال تاكنون محقق شده است.
وي همچنين به وضعيت واگذاري زمين در پارك علم و فناوري شيخبهايي اشاره كرد و گفت: تاكنون 70 پلاك در اين پارك علم و فناوري واگذار شده كه 17 پلاك مربوط به سالهاي 1392 و 1393 است.
تعداد بازدید : ۵۸۸ تاریخ: 1394/06/03
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
نوآوری و فناوری، ابزارهایی برای تحول انسانی و اجتماعی است
استاندار اصفهان گفت: سه حوزه گردشگری، هوش مصنوعی و انرژیهای نو نه تنها ظرفیتهای بالقوهای را در …