رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان گفت: پروفيلهاي پيويسي در و پنجره با استفاده از نانوذرات، توسط شركت آريا پليمر پيشگام مستقر در اين شهرك به توليد صنعتي رسيد.
به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر مهدي كشميري با اعلام اين خبر اظهار كرد: بهبود كيفيت محصولات پليمري مورد استفاده در صنعت ساختمانسازي، به دليل تماس مستقيم آن با زندگي روزمره مردم، يكي از اهداف مهم شركت دانش بنيان آريا پليمر پيشگام بوده است.
وي افزود: در توليد اين محصول جديد، با بهرهگيري از فناوري نانو، بسته افزودني خاصي در تركيب مواد اوليه پروفيل پيويسي وارد شده است كه علاوه بر افزايش چشمگير استحكام ضربه، خواص حرارتي آن نيز بهبود يافته است.
همچنين مديرعامل شركت دانش بنيان آريا پليمر پيشگام با بيان اينكه كاهش 10 تا 15 درصدي قيمت تمام شده محصول در كنار خصوصيات ذكر شده مورد توجه توليدكنندگان پروفيلهاي پيويسي قرار گرفته است، ادامه داد: استفاده از بسته حاوي تركيبي از نانوذرات و حاملهاي ويژه، استحكام ضربه پروفيلهاي پيويسي را بيش از 2/5 برابر استاندارد بهبود داده است كه استحكام ضربه عاملي تعيين كننده در مطلوب بودن خواص مكانيكي محصولات پليمري به خصوص پروفيلهاي در و پنجره پيويسي سخت است.
علي آبادي اضافه كرد: در توليد اين محصول، طراحي پارامترهاي فرآيندي و حاملهاي مهندسي نانوذرات به گونهاي صورت گرفته كه بتوان تنها با استفاده از درصد ناچيز تركيبي از نانوذرات، بيشترين بهره را از ويژگيهاي منحصر بفرد آنها جهت بهبود كيفيت پروفيلهاي مذكور دريافت كرد.
وي افزود: بهبود خواص حرارتي و كاهش هزينه تمام شده پروفيلهاي توليدي از برتريهاي ديگر اين محصول در مقايسه با نمونههاي رايج در كشور است از اينرو، اين محصول قابليت رقابت با محصولات مشابه اروپايي و آمريكايي را دارد.
مديرعامل اين شركت دانش بنيان در توضيح نحوه تاثيرگذاري نانوذرات بر محصول عنوان كرد: اندازه بسيار ريز نانوذرات انتخابي و سطح ويژه بالاي آنها، عامل ايجاد مكانيزم حفرهسازي در ساختمان نانوكامپوزيت ميشود كه اين مكانيزم، انرژي رشد ترك را كه عامل اصلي ايجاد شكست در پروفيلهاست، هدر داده و آستانه شكست محصول مذكور را ارتقا ميدهد. در نهايت اين ويژگي منجر به افزايش چشمگير استحكام ضربه پليمر پيويسي نهايي شده است.
وي با اشاره به از حمايتهاي مالي و معنوي ستاد توسعه فناوري نانو و همكاري گروه صنعتي كايكو در توليد اين فناوري عنوان كرد: نظر به خواص متنوع نانوذرات و ايجاد ويژگيهاي ممتاز در پليمرهاي گوناگون با بهرهگيري از آنها، اين شركت پس از موفقيت در اجراي اين طرح، سعي در بوميسازي نانوكامپوزيتها در ديگر صنايع پليمري كشور، همچون سيم و كابل، خودرو سازي و بستهبندي دارد.
گفتني است؛ شركت آريا پليمر پيشگام از پيشتازان ترويج فناوري نانو در صنعت پليمر كشور است كه از سال 1387 با بهرهگيري از جمعي از متخصصان پليمر مشغول به ارايه مشاوره پليمري، توليد كامپاندهاي مهندسي شده، تدوين دانش فني و فناورري توليد محصولات ويژه بوده است. اين شركت در سالهاي اخير به عنوان كارگزار ستاد توسعه فناوري نانو رياست جمهوري در صنعت پليمر كشور معرفي شده است.
تعداد بازدید : ۴۰۹ تاریخ: 1393/09/09
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان میزبان صنایع بزرگ و فعالان صنعت نفت
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران که از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در م…امضای قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
شهرداری اصفهان با هدف گسترش همکاریهای مشترک و تامین نیازهای فناورانه خود با شهرک علمی و تحقیقاتی ا…