رییس شورای علمی نهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای شرکتهای دانش بنیان کارآفرین، حمایت از بخش خصوصی، تولید و سرمایه ایرانی به عنوان مهمترین بخش مورد توجه، تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی نهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی، دکتر محمد جواد امیدی با بیان اینکه فن آفرینان میتوانند دانش را با بهره گیری از ظرفیت نیروی کار صاحب فکر و ایده موجود در داخل کشور در فرآیند تولید دانش بنیان به خدمت گرفته و آن را مایه توسعه اقتصادی قرار دهند، اظهار کرد: موضوع حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان، توجه ویژه مسولان، قانون گذاران و سایر دستگاههای مرتبط را طلب میکند.
رییس شورای علمی نهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ادامه داد: توسعه کارآفرینی مبتنی بر فناوری که در افزایش کمی و ارتقای کیفی فعالیت شرکتهای دانش بنیان بروز میکند، موضوعی است که در برنامه پنجم توسعه با تاسیس 20 هزار شرکت دانش بنیان هدفگذاری شده است.
وی با اشاره به جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: این جشنواره باعث ايجاد انگيزه در نخبگان جامعه شده است و بدون شك شناسايي و معرفي فن آفرينان توسط جشنواره در ايجاد انگيزه در فنآفرينان بالقوه و تشويق فعالان فعلي در تداوم حركت آنها نقش اساسي دارد.
امیدی با اشاره به شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و تاثیری که این شهرک در تکمیل زنجیره علم به ثروت و رونق اقتصادی کشور و منطقه فراهم کرده است، ادامه داد: این شهرک با هدف بسترسازی و ایجاد زیرساختهای لازم برای رشد و گسترش شرکتهای دانش بنیان، با ایجاد و بهره برداری از مراکز رشد واحدهای فناوری و پارک علم و فناوری استان اصفهان - شیخ بهایی فعالیت خود را به عنوان نخستین الگوی پارکها و مراکز رشد در کشور، با ماموریت حمایت از شرکتهای دانش بنیان آغاز کرده است.
تعداد بازدید : ۴۹۱ تاریخ: 1392/02/18
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
داوری نهایی جایزه ویژه پویانمایی برگزار شد
در آستانه برگزاری آئین اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی، داوری نهایی جایزه ویژه پو…نوآوری و فناوری، ابزارهایی برای تحول انسانی و اجتماعی است
استاندار اصفهان گفت: سه حوزه گردشگری، هوش مصنوعی و انرژیهای نو نه تنها ظرفیتهای بالقوهای را در …