• /دوره های آموزشی/
  • برگزاری دوره آموزشی ارزیابی اقتصادی با استفاده از نرم افزار (Comfar)

  • ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۸

دوره آموزشی ارزیابی اقتصادی با استفاده از نرم افزار (Comfar) در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دوره آموزشی ارزیابی اقتصادی با استفاده از نرم افزار (Comfar) در روزهای شنبه و یکشنبه 14 و 15 بهمن ماه جاری در سالن اجتماعات ساختمان شیخ بهایی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می شود.

این دوره آموزشی که توسط دکتر مهدی زاهدی ارایه می شود به مواردی همچون نقطه سربه سر در فرآیندهای تولیدی، تحلیل پروژه در شرایط وجود نقطه سربه سرهزینه های ثابت و آیتمهای آن، سرمایه گذاری اضافی و مالیات و تاثیر آن بر اقتصادی بودن پروژه ها، آشنایی با نزم افزار(Comfar)، ارزش زمانی پول، دسته بندی هزینه ها با نرم افزار(Comfar)، سرمایه گردش و نحوه محاسبه آن، تورم و اثر آن در پیش بینی هزینه ها و مفهوم حداقل نرخ جذب کننده قابل قبول  اشاره خواهد شد.

علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند حداکثر تا روز پنجشنبه 12 بهمن ماه به واحد مدیریت پشتیبانی موسسات شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مراجعه و یا با شماره تلفن 3861144 تماس حاصل فرمایند.

تعداد بازدید : ۹۷۹      تاریخ: 1391/11/08

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت